Casellas Natural | HISTÒRIA
16753
page-template-default,page,page-id-16753,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
ELS NOSTRES ORIGENS

Casellas Natural és el resultat de quatre generacions de botiguers d’Esplugues de Llobregat. Des que vàrem posar en marxa la primera botiga l’any 1939 (anomenada Cal Tit, fent honor al mot de la família) no hem deixat de treballar per seleccionar els productes de la més alta qualitat i donar un tracte proper i familiar als nostres clients.

L’any 1979 vàrem donar un pas important convertint la tradicional botiga de barri en la primera botiga de dietètica a Esplugues. Va ser en Ramon Casellas Vilà qui va fer possible que els veïns del municipi poguessin comprar herbes remeieres i complements dietètics al costat de casa.

Pocs anys després, vàrem introduir l’alimentació de conreu ecològic, productes de cosmètica natural i aromateràpia, així com llibres especialitzats en medicina natural i filosofia. Tot de la mà de la Maria Carme, que va apostar clarament per una nova forma de consum més responsable amb el medi ambient, amb els productors locals i amb la salut.

Ara, a qui trobareu dirigint la botiga és l’Oriol Sánchez Casellas. Manté l’esperit dels seus avantpassats de donar un tracte personalitzat, proper i professional als clients, així com d’oferir una acurada selecció de productes ecològics de màxima qualitat.

Gairebé 40 anys d’experiència buscant i escollint productes bio de qualitat garantida.