Casellas Natural | HISTÒRIA
16753
page,page-id-16753,page-template-default,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
ELS NOSTRES ORIGENS

1939

La primera botiga de la nostra família va néixer l’any 1939, en plena postguerra. En aquesta època cada casa tenia un mot i a la nostra botiga li deien “Cal Tit”, degut a que la Magdalena Vilà, la mare d’en Ramon Casellas, era de “Cal Tit”.

1962

Al 1962 en Ramon Casellas (fill de la Magdalena Vilà de “Cal Tit”) i la seva esposa Maria Fort van agafar el relleu generacional de la botiga. Aleshores ja era un colmado conegut i peculiar, ja que s’hi trobaven totes les novetats del sector, destacant-ne l’alta qualitat dels productes i el tracte proper i familiar característic de la nostra botiga.

1979

Al 1979, en Ramon Casellas va obrir la primera botiga de dietètica a Esplugues, al “carrer de l’Avenç”, on principalment s’hi podien trobar herbes remeieres i complements dietètics. Pocs anys després, la filla d’en Ramon Casellas, la Mª Carme, va introduir l’alimentació fresca i seca de conreu ecològic, llibres especialitzats en Medicina Natural i també productes de Cosmètica Natural i Aromateràpia.

2016

Actualment qui dirigeix la botiga és el besnét de la Magdalena, nét d’en Ramon i fill de la MªCarme, l’Oriol Sánchez Casellas. Havent fet al llarg d’aquests anys les reformes i ampliacions pertinents a la botiga del “carrer de l’Avenç” (ara Mossèn Jacint Verdaguer), la botiga està més al dia que mai. Amb totes les ganes de millorar cada dia, oferint una acurada selecció de productes ecològics, cercant sempre els productes més innovadors del nostre sector i mantenint l’essència dels seus avantpassats: el tracte personalitzat i la millor selecció del mercat sempre apunt pels nostres clients.