Casellas Natural | TRACTAMENTS
15382
page-template-default,page,page-id-15382,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Creiem en l’equilibri entre la ment i el cos. Sabem que és essencial per una bellesa natural i una bona salut. Per això, treballem aquest espai on poder personalitzar els teus tractaments d’Alta Cosmètica Biològica. Amb les fórmules ancestrals adaptades a l’home i a la dona actuals. Per a la teva pell utilitzem ingredients orgànics, olis essencials purs, olis vegetals… amb l’assessorament de professionals especialistes en Cosmetologia.

TRACTAMENTS FACIALS

RESCUE

Tractament bàsic – oxigenant. Neteja i exfoliació per eliminar totes les impureses acumulades, tant les d’origen ambiental com les específiques de la pell (barbs, milliums, etc.).

60 min. · 50 €

ÀFRICA SALVATGE

Tractament bàsic – oxigenant amb vapor. Tenir una pell sana és mantenir-la en un estat òptim d’higiene perquè pugui expulsar lliurement tota la toxina endògena i facilitar l’absorció de tot nutrient exògen. Realitzat amb productes ecològics, salvatges, olis verges sense refinar, mantega de tractament i sabons ancestrals en estat pur. Ideal per a pells atòpiques i pells en processos oncològics.

75 min. · 60 €

JOIES DEL BOSC

Tractament facial antiedat. Utilitzant productes hidratants i relaxants Archangela, es realitza una combinació dels millors principis actius de la natura: llavors, fruits, flors, algues i minerals en la seva forma més pura, concentrada i inalterable; per aconseguir retornar a la pell tot el seu esplendor, uniformitat i fermesa. La combinació de tots aquests ingredients es transmet a les capes més internes de la pell. Joies del Bosc s’acompanya amb el drenatge limfàtic facial.

75 min. · 70 €

ARCHANGELA EXPRÉS

Tractament iluminador – revitalitzant. Per a home i dona, que desitgi en poc temps aconseguir un rostre relaxat, net, tonificat, lluminós, amb sensació de confort.

30 min. · 25 €

DULKAMARA

Tractament hidratant reparador. Restaura el correcte equilibri de la pell per tal que pugui realitzar les seves importants funcions, aconseguint una atractiva bellesa natural. Protegint-la i endarrerint eficaçment l’envelliment cutani. Realitzarem un lífting de sàvia de bambú i llet virginal, exfoliarem amb un peeling vegetal de bambú i finalitzarem revitalitzant i nodrint la pell.

45 min. · 60 €

CALDES DE BOÍ MINEROMEDICINAL

Tractament desintoxicant – purificant. Aquest tractament aportarà a la teva pell hidratació, elasticitat, benestar i comfort. Gràcies als seus efectes desintoxicants i purificants, mantindran la pell jove, ferma i lluminosa. És un tractament apte per a tot tipus de pells, també per a les més sensibles i reactives. Destaquem el producte Sulphaterm, indicat per a patologies dermatològiques com la psoriasi, dermatitis atòpica, acne, etc. Elaborat amb ingredients d’algues, argiles i aigua sulfurosa.

60 min. · 60 €

DRENATGE FACIAL

Es tracta d’una tècnica de massatge manual amb moviments molt suaus i lents de bombeig, pressions que es dirigeixen cap a la limfa per eliminar les toxines.

La pell comença a millorar des de la primera sessió, se la veu més fresca, renovada, jove, llisa i amb un to més uniforme. El drenatge limfàtic facial és relaxant per a qui el rep, per la qual cosa és una excel·lent tècnica també per tranquil·litzar-nos, eliminar l’estrès, els nervis i l’ansietat.

Els seus beneficis són molts: disminueix bosses dels ulls reduint les ulleres, desinflama la cara afavorint el drenatge de líquids, repara cèl·lules i millora l’aspecte de la pell, redueix les marques de l’acne i els nous brots i tracta cicatrius.

45 min. · 40 €

TRACTAMENTS CORPORALS

EXFOLIACIÓ CORPORAL INTEGRAL

Tractament realitzat amb sals i embolcall del mar mort. T’aporta equilibri, relaxació i remineralització a tot el cos. Com a punt final gaudiràs d’un massatge amb aromateràpia personalitzada.

60 min. · 60 €

BODY DETOX

Tractament reductor, anticel·lulític, desintoxicant i reparador de la pell. Combinació personalitzada per acompanyar un tractament aprimant, reductor o d’eliminació de toxines.

90 min. · 90 €

CALDES DE BOÍ

Tractaments específics per a pells sensibles i reactives.

Localitzat: 45 min. · 45 €

General: 60 min. · 75 €

ABDOMINAL BOK-BU

Bok-Bu és una tècnica de massatge d’origen coreà que tracta la zona abdominal del pacient. Un massatge amb un enfocament local a partir de la zona abdominal i un efecte global, aconsegueix equilibrar tot l’organisme a nivell físic, mental i emocional.

45 min. · 45 €

MASSATGE PRESSEL

És un massatge terapèutic creat pel metge alemany Simeó Pressel. Indicat per a tothom que vol restablir o mantenir el seu equilibri físic, anímic o espiritual. Les passades d’aquest massatge ajuden a alliberar bloquejos emocionals i tensions fixades en les zones musculars.

45 min. · 45 €

MASSATGE PRESSEL + EMBOLCALL

El massatge Pressel es pot combinar amb tractaments específics i personalitzats: embolcalls, emplastres o massatge
d’òrgans a tractar. El seu objectiu és calmar, tonificar, regular i enfortir les funcions de l’organisme.

80 min. · 70 €

TRACTAMENT DE PEUS

Els nostres peus, els grans oblidats! Aquesta és una proposta que et seduirà. Tractament integral dels peus, bany, retirada de queratines, polit de placa d’ungles, llimat, massatge i opcionalment embelliment de l’ungla amb laques lliures de tòxics.

75 min. · 45 €

REFLEXOLOGIA PODAL AMB AROMATERÀPIA

A través dels peus podem tractar tot el cos, ja que els òrgans estan representats en ells, arribant a una tècnica que busca regular, relaxar i crear benestar intern. Això equilibra cos, ment i emocions.

45 min. · 40 €

MASSATGE CRANIAL, FACIAL, CERVICAL

El massatge al cap alleuja al cervell i incideix favorablement sobre el sistema nerviós, tenint efectes i beneficis que s’estenen per tot l’organisme tant a nivell físic, psíquic i emocional, el qual permet sentir el benestar en la totalitat del cos. Els beneficis que ens aporta són: augment del flux sanguini al cap, coll i espatlles, augment del flux limfàtic, alliberament d’espasmes i adhesions en les fibres musculars, disminució de la inflamació dels teixits, augment de la circulació en el cuir cabellut, relaxació i suavització de la tensió ocular prevenint l’esgotament visual i donant brillantor als ulls, i estimulació de l’alliberament d’endorfines, dispersant l’ansietat i la depressió.

30 min · 30 €
45 min. · 45 €

TRACTAMENTS RELAXANTS

TEMPS PER A TU

Dedica’t uns minuts de relaxació i desconnexió; per oblidar-te de tot, massatge descontracturant o de relaxació amb aromateràpia.

30 min. 30 €
45 min. 45 €
60 min. 60 €

CORPORAL AMB OLIS ESSENCIALS

El massatge d’olis essencials t’aportarà moments de plaer, sentir el cos, restaurar-lo, relaxar-lo, connectar a través de la calor amb el teu Jo més íntim. La sinèrgia de les olors que ens aporten els olis essencials i que necessites en aquest moment, fa del massatge una experiència única, aportant vitalitat i benestar.

60 min. · 60 €

LES RODES DE SET COLORS

Tractament de reequilibri de xacres combinat amb olis essencials i teràpia de polaritat. Els xacres són enormes centres d’energia concentrada en els nostres cossos, els quals influeixen en el nostre comportament psicològic. Segons els ensenyaments budistes i hindús, tots els xacres contribueixen al benestar de l’ésser humà i si no estan equilibrats, no s’aconsegueix la pau interior.

60 min. · 60 €

ALLIBERA LES TEVES EMOCIONS

Mitjançant la Moxibustió sobre la zona del segon xacra, estimulem el sistema circulatori i aconseguim un fluxe millorat de qi o chi (energia vital), que proporcionarà una sensació de calor, benestar i confiança, a més de tenir un gran poder rejovenidor, et donarà energia i llum en activar el foc intern.

30 min. · 30 €

TERÀPIA DE POLARITAT

Sessions on es tracta l’ésser humà de forma holística, integral. A través del toc en el cos físic i energètic. Ajuda a desbloquejar les tensions corporals i mentals, aportant reequilibri. Poden ajudar en estats d’ansietat, estrès, dolors físics i bloqueig emocional. Generen pau, alegria i amor. En definitiva, el que ja som reconnectant amb la nostra essència.

60 min. · 60 €

CIRCUITS

RITUAL DE LA ROSA

El ritual de la Rosa Búlgara és un luxe pels sentits, i gràcies al seu contingut en principis actius, l’oli d’aquesta rosa és un dels olis essencials més preuats en l’aromateràpia, que a més de nodrir la teva pell t’aportarà sensació de calma i benestar.

Treballarem amb l’oli essencial d’aquesta meravellosa flor, un potent regenerador facial i antiedat que farà que connectis amb la teva feminitat, aportant seguretat interior i autoestima.

El ritual comença amb una infusió de roses, mentre gaudeixes d’un pediluvi compost per sals minerals, micronitzat de roses i pètals de flors. La primera fase acaba amb un massatge als peus, quedant enrere tota tensió i estrès. Realitzarem un tractament facial antiaging intensiu però relaxant. Aplicarem moxa alquímica a l’abdomen produint un agradable plaer de tranquil·litat. Finalitzarem el circuit amb un massatge cervical cranial. Un ritual exclusiu per gaudir des del principi fins al final.

90 min. · 90 €

RITUAL DE SÀNDAL I CANYELLA

La sinèrgia dels olis essencials de sàndal i canyella es coneixen per aportar equilibri al cos, calmar la ira, l’estrès i aportar claredat mental tot enfortint la memòria. Gaudiràs d’un agradable i relaxant pediluvi, acompanyat d’una infusió ayurveda.

Aplicarem moxa alquímica a la zona de l’abdomen, que ajudarà a reactivar la calor interna, augmentar l’autoestima i el poder personal produint una profunda relaxació. I després, el moment més esperat! El massatge descontracturant i relaxant cèrvical cranial i d’esquena.

90 min. · 90 €